Få en personlig vuggevise - Barnets navn er en del af sangen

Hvis du donerer minimum 50kr til Børns Vilkår igennem vores side... Så giver vi en helt personlig vuggevise hvor barnets navn er en del af sangen, samt 5 ekstra vuggeviser - Skrevet og sunget af Claus Bohn-Holm fra dokumentaren "Når Arven Splitter OS

Da vi er koblet på Børns Vilkårs donations system, modtager Børns Vilkår donationen direkte og med det samme

Hør et lille udsnit af vuggevisen sunget til Alberthe her

Se nedenfor hvor nemt det er

Sådan gør du:

  1. Udfyld nedenstående formular
  2. DOBBELTTJEK – At barnets navn er stavet korrekt og at barnets navn starter med et stort bogstav og resten af navnet med småt.
  3. Tryk på videre og du vil herefter blive omdirigeret til donations siden der forvaltes af BETTERNOW hvor du kan lave din donation – Minimum 50Kr for at modtage en vuggeviserne
  4.  Når du har lavet din donation – Vent 5 minutter og tjek herefter din e-mail indbakke
  5. Download vuggeviserne
OBS: Check spam filter hvis ikke du kan finde emailen med download linket.

Hvorfor vælger vi at give vores produkt væk?... Hvad er vores formål?

Vi er 2 brødre der har levet et liv med en far der var narcissist/psykopat og har levet en barndom fyldt med fysiske og psykiske overgreb.

Vi havde en stor drøm om at kunne donere vores arv fra vores far, som skulle have bestået af en pensionsforsikring på 500.000,-

Desværre blev denne mulighed taget fra os da han valgte at gifte sig på sit dødsleje, med følgene forklaring: “Hvis jeg gifter mig på mit dødsleje finder i ud af om i har været elsket eller ej”….Hvis han giftede sig, betød det at vi ikke var elsket.

I den forbindelse valgte  vi at medvirke i programmet “Når Arven Splitter Os på TV2, da vi både havde behov for at kæmpe for vores mission – At kunne få lov til at donerer de 500.000,- og samtidig har det været rigtig vigtigt for os at få lov til at fortælle vores historie, da vi har levet et liv med mundkurv på… Vi vil bryde tabuet.

Vi vil være SÅ taknemmelige for hvis i har lyst til at hjælpe os med at nå målet om at kunne donerer 500.000,- og har i den forbindelse valgt at lave en privat indsamling der går direkte til Børns Vilkår.

Vi laver en masse tiltag pt for at opnå målet om at Børns Vilkår skal modtage minimum 500.000,- og dette er et af vores bidrag… At give vores vuggeviser ud til fordel for Børns Vilkår og de mange børn der lider under svigt. På den måde skabe awarenes omkring dette tabu.

Hver en krone gør en forskel!