Få en personlig vuggevise - Barnets navn er en del af sangen

Hvis du donerer minimum 50kr til Børns Vilkår igennem vores side... Så giver vi en helt personlig vuggevise hvor barnets navn er en del af sangen, samt 5 ekstra vuggeviser - Skrevet og sunget af Claus Bohn-Holm fra dokumentaren "Når Arven Splitter OS"

Sådan gør du!

1. Tryk på Doner knappen nedenfor og du bliver omdiregeret til doneringssiden der er sat op med Børns Vilkårs side.

2. Når du vælger beløb skal du vælge at donerer minimum 50kr. - Dette gøres ved at vælge valgfrit beløb og du kan herefter indtaste dit ønskede beløb.

3. Skjul mit/virksomhedens navn fra indsamlingssiden må ikke være vinget af. - VIGTIGT! - Det er nemlig den måde siden spore donationen på

4. gennemfør donationen og gå tilbage til vuggevisen.dk.

5. Tryk på Jeg har allerede doneret

6. Udfyld det navn du donerede med

7. Download sangen:-)

OBS: Har vi ikke sangen allerede, så sender du os bare en mail efter donationen, så indsynger vi den og du modtager den inden 48 timer:-)

Hvorfor gør vi det her?

Vi er 2 brødre der har levet et liv med en far der var narcissist/Psykopat og har levet en barndom fyldt med fysiske og psykiske overgreb.

Vi havde en stor drøm om at kunne donere vores arv fra vores far, som skulle have bestået af en pensionsforsikring på 500.000,-

Desværre blev denne mulighed taget fra os da han valgte at gifte sig på sit dødsleje, med følgene forklaring: Hvis jeg gifter mig på mit dødsleje finder i ud af om i har været elsket eller ej… Hvis han giftede sig, betød det at vi ikke var elsket.

I den forbindelse valgte vi at medvirke i programmet “Når Arven Splitter Os på TV2, da vi både havde behov for at kæmpe for vores mission – At kunne få lov til at donerer de 500.000,- og samtidig har det været rigtig vigtigt for os at få lov til at fortælle vores historie, da vi har levet et liv med mundkurv på… Vi vil bryde tabuet.

Vi vil være SÅ taknemmelige for hvis i har lyst til at hjælpe os med at nå målet om at kunne donerer 500.000,- og har i den forbindelse valgt at lave en privat indsamling der går direkte til Børns Vilkår.

Hver en krone gør en forskel!